Sanayi Muhtarından Başkan Saygılı'ya teşekkür

Sanayi Muhtarından Başkan Saygılı

Kırıkkale'nin Sanayi Mahallesi ve şehrin en genç muhtarı Faruk Akbulut, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya mahallesine yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti. Kırıkkale'nin yüzölçümü en fazla mahallelerinden birinin Sanayi Mahallesi olduğunu

VERİLEN SÖZLERİ YAPIYORLAR

Akbulut, Belediye Başkan Yardımcıları Mutlu Erol Bakır, Harun Ulusoy, Halil Danacı, Vedat Genç, Şükrü Göktaş, Özel Kalem Müdürü Bülent Özkan, Bilgi İşlem Müdürü Ersin Kaplan, İnsan Kaynakları Müdürü Şuayip Güneş, Ruhsat ve Denetim Müdürü Albus Aydın, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yürümez,  İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Korkmaz, KOSKİ Müdürü Ali Rıza Koçoğlu,  Fen İşleri Müdürü A. Kürşat Altop, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Koçak, İtfaiye Müdürü M. Yusuf Varışlı, Zabıta Müdürü Tuncay Bulut, Park ve Bahçeler Müdürü Ramazan Yurtoğlu, Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Yılmaz’a mahallenin sorunlarıyla birebir ilgilendiğini açıkladı.

PARKA BEKÇİ

Sanayi Mahallesi’nin en büyük parkına iki tane bekçi görevlendirildiğini açıklayan Akbulut, “Çevre temizliği konusunda mahallemizde büyük çalışmalar oluyor. Çöpler günü gününe alınıyor. Bazı yollarımızda asfaltlanama yapılacak.” diye konuştu. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü